perjantai 8. tammikuuta 2010

Leipäjuustoa ja lakkoja - Brotkäse mit Moltebeeren

Jälkiruoaksi leipäjuustoa ja lakkoja. Juuston voi myös ensin lämmittää, jolloin se kitisee ja narskuu hampaissa.
Zum Nachtisch finnischen Brotkäse mit Moltebeeren (Rubus chamaemorus). Wenn man den Käse zuerst aufwärmt, quietscht und knirrscht er so schön in Zähnen.

8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Nain jo aikaisemmin, etta olit laittanut tallaisen postauksen, vaan en voinut tulla katsomaan, kun tuo on yksi niita herkkuja, joita en paase maistamaan kuin kerran vuodessa. Nyt uskaltauduin ja vesi kielella katson tuota...

Kirlah kirjoitti...

Tuula: ei taida todella olla ulkomailla saatavilla, lieneekö missään edes lakkahilloa.

Yaelian kirjoitti...

Nyt kyllä tuli kauhea himo leipäjuustoa kohtaa,kun näin tämän kuvan.Ei ole sitä täällä eikä lakkahilloakaan...

Kirlah kirjoitti...

Yaelian: sitä ei täällä ymmärräkään välttämättä, mistä kaikesta Suomen ulkopuolella asuessa jää paitsi.

Tuula kirjoitti...

Lakathan mina saan ihan tasta meidan lahelta, mutta leipajuusto...

Kirlah kirjoitti...

Tuula: taidat saada lakat ihan itse poimimalla. Minä puolestani joudun niitä aina kalliilla hinnalla ostamaan :)

Nurkkalintu kirjoitti...

Leipäjuusto on herkkua, jota en ole maistanut vuosiin.
Lakkahillossa ei ole laktoosia :)

Susy kirjoitti...

Olá
Já algum tempo que não visitava seu blog!
Fiquei maravilhada com este "pão/torta/bolo de queijo,deve ser uma delicia!!!
Adorei!
Susy pavlov
Brasil