torstai 18. marraskuuta 2010

Hieman tangoa - Ein bisschen Tango

 Eilen illalla olimme katsomassa Mikkelin konserttitalossa Mikaelissa musiikkinäyttämöteosta Taivaan portit, pääesiintyjät Anneli Sari ja Amadeus. Esityksessä oli musiikkia, tanssia ja draamaa. Tanssijat tanssivat hyvin tangoa, musiikki oli hyvää mutta draamasta en niin välittänyt. Tangoa olisi saanut olla enemmänkin.
Kuva näyttämölle ennen esityksen alkua.

Gestern abend waren wir im Konzertsaal Mikaeli in Mikkeli. Da lief das Musikbühnenwerk Taivaan portit (Tore zum Himmel), Hauptdarsteller Anneli Sari und Amadeus (Finnische Sängerin und Sänger). Es gab viel Musik, Tanz und Drama. Die Tänzer haben gut Tango getanzt, die Musik hatte ich auch gern, aber die Drama hat mir nicht so gut gefallen. Ich hätte auch mehr Tango hören wollen.
Das Bild zur Bühne vor dem Beginn der Vorstellung.


Anneli Sari.

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Oi, siellä oli varmaan ikimuistoinen ilta! Tangoa saisi olla enemmän! Jos olisin nuorempi, liittyisin johonkin monista tangokerhoista tai-seuroista, joita mantereella on argentiinalaisen tangon harrastajille!

Kirlah kirjoitti...

Sirkka: Tango on ihanaa. Mutta minua mietityttää tuo sanontasi: Jos olisin nuorempi. Onko niissä kerhoissa ikäraja?

Sirkka kirjoitti...

No, eihän niissä ole, mutta tuntuu, ettei ainakaan yksinään tämän ikäisenä enää viitsi lähteä sinne tanssahtelemaan. Tiedän, että niin tehdään, mutta olisi hauskempaa seurassa. Ja mistäpä kukaan tietää kotoa tulla hakemaan, tiedänpä senkin...Mutta hauskaa se olisi!